acalmie

aurora verde

abrutizati de prea multi decibeli, strangem din ochi, indiferent raniti de stridenta alarmei unei ambulante, poate cel mai primitiv sunet al animalului urban, ce isi striga suferinta printre carcasele de metal ale locuitoarelor orasului.

mergem cu capetele plecate in bezna cunoasterii, intr-o competitie acerba in care ne etalam ego-urile in care falfaie nume de capitale, in care n-am fost niciodata si poate nu vom fi, si pareri pre-mestecate adunate din uzina colectiva a gandurilor de pripas.

ne miscam corpurile manati de dorinte niciodata maturizate, si de soapte moarte, intre distantele orasului, unde timpul nu mai e al nostru, nici al masinariilor, nici al norilor, ce-si flutura mersul din soare-n-ploaie-n abruptul schimbarii rotatiilor geometriei sacre a pamantului neobosit.

vanam iluzii cu ferocitatea unui muribund ce se agata de viata, incercand sa muscam din pulpa unui sentiment veridic, care fuge si fuge tot mai departe de noi, intre un facebook romance si o limonada cu apa plata.

In timpul asta norii curg.

Advertisements

Dazzle Razzle me

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s